top of page

Over Ons

Specialist in trouwringen en verlovingsringen.

koopgoot-kledingwinkels.webp

Diamor Juweliers is gelegen in het mooie Rotterdam. We zijn uw specialist als het gaat om trouwringen en diamanten. We bieden een veelzijdig assortiment waarin ook maatwerk mogelijk is. Al uw wensen kunnen we realiseren met geselecteerde diamanten met GIA certificering. Breng ons in Rotterdam een bezoek en we nemen u graag mee in de wereld van diamanten.

Bent u op zoek naar een schitterend ring als herinnering aan een geweldige moment? Of hebt u al lang een wens om een eigen ontwerp te realiseren. Kom langs bij Diamor in Rotterdam en ontdek wij wat voor u kunnen betekenen. Onze professioneel en vakkundig team realiseert graag al uw wensen. Voor ons is (bijna) niets onmogelijk met zeer moderne apparatuur. We garanderen u de hoogste kwaliteit en persoonlijk geselecteerde diamanten met GIA certificering.

Het veelzijdige assortiment van Diamor sluit aan bij diverse wensen. Zo vindt u altijd de trouwring die bij u past. Voor dames, heren en elke prijsklasse bieden wij de hoogste kwaliteit materialen. Met persoonlijk en deskundig advies is ons gepassioneerde team u graag van dienst. Kom vrijblijvend langs in de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken en eventuele wensen te bespreken.

Ervaar de wereld van sieraden en diamanten bij ons in de winkel. Naast trouwringen hebben we ook een groot aanbod diamanten in combinatie met bijvoorbeeld armbanden. Ook hiervoor kunnen we uw persoonlijke wensen realiseren. Heeft u een reparatie of onderhoud nodig aan een sieraad? Kom langs en met de grootste zorgvuldigheid zijn we u van dienst.

OVER ONS: About Us
bottom of page