Werkwijze

In 3 stappen naar uw droomring

Stap 1: Bespreking van uw wensen

Als u in de winkel komt, luisteren we graag naar uw wensen. We kijken of het ontwerp mogelijk is en adviseren u vrijblijvend over eventuele wijzigingen. Door de jaren heen, begrijpt ons team welke combinaties tot een fantastisch resultaat komen. Daarnaast nemen we maten op en bespreken we ook zaken als de materiaalkeuze.

download (2).webp
591A6D6F-61B1-47C9-93C7-A9CF88A9C34C.JPG

Stap 2: 3D ontwerp of voorstel

Vervolgens gaat ons team aan de slag om uw voorstel verder uit te werken. Dit gebeurd vaak aan de hand van een 3D tekening of een complete lijst met de specifieke eisen. Zo krijgt u een totaalbeeld en kunnen er eenvoudig zaken worden aangepast, voordat we definitief met de materialen aan de slag gaan.

Stap 3: Realisatie van het ontwerp

Na definitief akkoord gaan wij voor u aan de slag met het realiseren van uw droomring. Het is afhankelijk van de complexiteit en de periode van het jaar, hoelang het duurt. Hiervoor maken we ook graag vooraf een inschatting, zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteindelijk kunnen we nog eventueel nog kleine aanpassingen doen om de ring perfect voor u te maken. Ontdek op onze Social Media wat we voor het laatst gerealiseerd hebben en neem contact op voor een afspraak!

Diamond Ring